Wie zijn we

 

Hartelijk dank om onze website te bezoeken.

Mag ik ons even voorstellen.  

Ik ben Philip Kennes, oprichter van Creative Composite Solutions BV sinds 1992.

Mijn echtgenote Nathalie Kennes-Counye werkt mee in de zaak sinds 2008.

Beter bekend onder de naam Epoxy-Design hebben wij inmiddels onze stempel gedrukt in het plaatsen van gietvloeren, steentapijt en marmertapijt in heel België, Nederland en Frankrijk.

Stilaan maar zeker groeide het plan om al die kostbare kennis en jarenlange ervaring te delen en zo organiseren wij sinds 2013 onder de naam Pimp Uw Vloer workshops, zodat iedereen succesvol zijn of haar gietvloer of steentapijt kan plaatsen.

Jarenlange ‘ervaring’ betekent de jarenlange zoektocht naar de juiste producten, het juiste werkmateriaal gebruiken, het correct leren inschatten van bepaalde situaties en de meest efficiënte plaatsingstechnieken uitzoeken. Het alom gekende ‘vallen en opstaan’ hoort er uiteraard bij. Voor de lange weg die wij hiervoor hebben afgelegd, bieden wij jou nu een handige binnenweg om hetzelfde doel te bereiken.

Uiteraard heb je na een opleiding van 1 dag niet de ervaring van iemand die al meer dan 20 jaar plaatst, maar we helpen jou goed op weg met onze kostbare kennis, de beste producten en materialen, want goed begonnen is immers half gewonnen!

Tenminste als je geen 2 linker handen hebt en met een professionele opleiding, kan werkelijk iedereen aan de slag met het plaatsen van gietvloeren en steentapijt.

Bovendien bespaar je als doe-het -zelver makkelijk tot 40 – 50 €/m².  We leveren je namelijk een gietvloer doe-het-zelf pakket voor een kleine 30 €/m² ex btw, afhankelijk of het een epoxy of een PU systeem is.

Wij hebben inmiddels een 450-tal cursisten opgeleid, waarvan een heel groot percentage zijn of haar gietvloer of steentapijt succesvol heeft geplaatst.

Verschillende onder hen zijn inmiddels vaste klanten en tevreden afnemers van onze producten.

Design epoxy of PU gietvloeren aan scherpe prijs aankopen. U plaatst deze zelf!

Schrijf je in voor de opleiding Gietvloeren en verdien aardig je kost, zonder zware investeringen.

Bestellingen van gietvloeren worden volledig op maat klaar gemaakt, in alle Ral en NCS kleuren.

Geen standaard verpakkingen en dus alleen wat je nodig hebt en kan verwerken. 

Geen verlies en geen onnodig teveel betaalde producten.  

Wij hebben bewust geen webshop om je producten te bestellen, want wij verkiezen de persoonlijke aanpak en service.

  https://www.pimpuwvloer.com/hoe-producten-bestellen/

Succes gegarandeerd.

Philip en Nathalie