Hoe-producten-bestellen?

Wil je producten bestellen om zelf je gietvloer of steentapijt (marmertapijt) te plaatsen, dat kan en best vul je hier rechts het formulier in, met de het antwoord wat je juist zoekt.

Stel je vraag?

We weten dat iedere plaatsing, behoefte en ondergrond anders is, en beseffen maar al te goed dat zomaar online bestellen je toch nog de nodige vragen kan opleveren.  Je weet toch niet altijd wat je moet bestellen, hoeveel, of je nu bvb een schraaplaag nodig hebt of niet, welke is de juiste primer voor m’n toepassing enz.

hoe producten bestellen

hoe producten bestellen?

De succesvolle plaatsing is afhankelijk van verschillende factoren zoals ondergrond, welke voorbereiding, de juiste oppervlakte en het verbruik, welke kleur, ..en daarom helpen en begeleiden we je graag persoonlijk door het bestelproces.  Het is ook de bedoeling dat je met succes je eigen gietvloer of steentapijt plaatst.  U tevreden – wij tevreden en waarschijnlijk nadien ook uw vrienden en kennissen.

Dus, geen online webshop daar de plaatsing van een gietvloer afhankelijk is van “echt” teveel factoren.  Eerlijk, als ik nu naar een webshop van collega’s zou gaan om te bestellen, zou ik het ook niet exact weten wat te bestellen!!!

hoe-producten-bestellen?

hoe-producten-bestellen?

Daarom, we loodsen je graag door het aankoop proces, en we helpen je graag verder met de scherpste prijzen voor de beste producten die je kan vinden!!!

Philip