steentapijt aankopen en zelf plaatsen !

Door de enorme vraag naar het aankopen van de gekleurde steentjes, en het zelf plaatsen, hebben we beslist om opleidingen te geven om zelf je eigen steentapijt te plaatsen.  U kan dan zelf je eigen steentapijt aanbrengen in je keuken, badkamer, living, of zelfs op je trap.

Tijdens deze dag kursus zal je de basis en uitleg krijgen van de gebruikte harsen, voorbereiding van de ondergronden, hoe te plaatsen en dit zowel met de theorie en praktijk. Deze dagkursus heeft de prijs van 155 €, maar dit bedrag is snel terugverdiend door het zelf plaatsen van je steentapijt.

bvb voor een oppervlakte van 20 m² is de prijs voor steentapijt, in gesloten structuur is 22 – 24  €/m² – ex btw voor brussel, beetje afhankelijk van de kleur…

stuur ons nu een mail op info@pimpuwvloer.com of bel 0476/624.634. voor een inschrijving van de opleiding, zodat je zelf je steentapijt kan plaatsen.

met vriendelijke groeten,

philip

ps ik weet dat collega firma’s hiermee niet tevreden zijn, maar u verdient het om zelf je eigen steentapijt te plaatsen !!!

3 antwoorden
 1. alex boonen
  alex boonen zegt:

  HAllo
  HArtelijke dank alvast
  groet
  Alexik heb een beschadigd steentapijt liggen; Weet u waar ik ergens korrels en ander amteriaal kan kopen om dit te herstellen?

  Beantwoorden
 2. Guido francescone
  Guido francescone zegt:

  Beste,
  Ik heb hier nog een onafgewerkte trap die plots door de plaatser niet meer afgewerkt werdt heb de korrels hier en de verticale panelen die kan ik plaatsen dus moet ik alleen de vlakke tredes met steentapyt voorzien wat heb ik nodig om met die korrels te mengen zodat het goed gelijk en uithard

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *