Pimpuwvloer - doe het zelf epoxyvloer

gietvloer doe het zelf pakket

Gietvloer doe het zelf pakket is er gekomen op vraag van onze klanten, die geen 80 tot 120 €/m² willen betalen voor een plaatsing door een professionele vloerder bedrijf.

Is de plaatsing van een epoxyvloer makkelijk daar de meeste grote plaatsings firma’s je altijd zeggen dat je dit niet zelf kan.  Ja, ja en nog eens ja..

doe het zelf epoxyvloerSinds we workshops geven, zijn er vele particulieren die zelf hun eigen doe het zelf epoxyvloer met groot succes geplaatst hebben.

Is het dus makkelijk om zelf je eigen gietvloer, of epoxyvloer te plaatsen ?  ja, zeker als je de workshop gevolgd hebt, en je je houdt aan alles wat we je vertellen en leren, je krijgt namelijk tijdens de workshop 22 jaar persoonlijke ervaring mee.  Tijdens je plaatsing kan je ons ook steeds bellen, we helpen je.

Een gietvoer doe het zelf pakket is bij ons beschikbaar, we maken alles persoonlijk voor je klaar, op basis van je ondergrond, de kleur van je epoxy gietvloer, de juiste topcoat, en de juiste toepassing, of het nu voor je badkamer, garage, slaapkamer of een industriele epoxy vloer is.  Levering is een 10 tal dagen, op basis van je persoonlijke behoefte.

prijzen rond  de 28 €/m² op basis van een 50 m².

stuur ons nu een mail via onderstaande, leave us a reply..en u plaatst gegarandeerd met succes uw eigen epoxy gietvloer !!!

wil je een plaatsing door ons

12 antwoorden
 1. Schoenaers
  Schoenaers zegt:

  Beste
  We zouden graag ipv een epoxy een pu-vloer zelf leggen zijn dit dezelfde voorwaarDen en geldt die cursus ook vr PU?

  Mvg

  Beantwoorden
  • Philip Kennes
   Philip Kennes zegt:

   Beste, dit zijn inderdaad dezelfde voorwaarden. Alleen is het leggen of gieten van een gietvloer, net iets anders kwa voorbereiding, mengen en voorzichtigheid in plaatsing.

   Beantwoorden
 2. Geeraert
  Geeraert zegt:

  Geachte, we hebben steentapijt liggen, maar er moeten kleine stukjes hersteld en aangevuld worden. We zoeken hiervoor een kleine hoeveelheid primer, hars/lijm en sealing. De steentjes hebben we nog. Kunnen we dit bij aankopen?

  Beantwoorden
 3. Van dijck Els
  Van dijck Els zegt:

  Beste,

  Wij zouden ook graag half 2018 zelf onze gietvloer leggen, waar gaan deze cursussen door, hoelang duurt deze, wanneer gaan deze door, en wat kost zo’n curcus

  Mvg Els Van Dijck

  Beantwoorden
  • Philip Kennes
   Philip Kennes zegt:

   Beste Els,

   de volgende workshop is gepland op 10/02 en gaat door te tessederlo. De prijs is 445 €, en dat is inclusief 190 € materiaalkost. Deze worden in vermindering gebracht bij aankoop van de producten. Heb je nog vragen, aarzel niet we helpen je graag verder hoor,
   mvg
   Philip

   Beantwoorden
 4. Denis
  Denis zegt:

  Hallo,

  Ik zie dat er in het cursusgeld van 445 Euro materiaalkost van 190 Euro is inbegrepen.
  Wat vertegenwoordigd die 190 Euro als ik vragen mag?
  Dus wat krijgt een cursist daarvoor mee naar huis?

  Beantwoorden
  • Philip Kennes
   Philip Kennes zegt:

   Hoi denis, je krijgt bij de eerste bestelling van je steentapijt, 190 € in vermindering van je aankoopprijs. Dus eigenlijk kost de workshop 255 €, om je eigen steentapijt
   te plaatsen. Wil je je plaats reserveren, laat ons dan een mail en we sturen alles door hoor, met oprechte dank, Philip

   Beantwoorden
 5. Mine
  Mine zegt:

  Beste,
  We willen zelf een steentapijt aanleggen in ons woning (living, keuken, berging, badkamer en wc). De vloer van de living is chape en de rest gaan we de steentapijt op de tegels aanleggen
  In totaal willen we 68m2 steentapijt kopen met beschermcoating.
  Mag het onmiddeijk boven de tegels steentapijt aangelegd worden of is er een primer nodig?
  Hoeveel zal mij dit alles kosten voor een totaal oppervlakte van 68m2?
  Mvg

  Beantwoorden
  • Philip Kennes
   Philip Kennes zegt:

   Beste, we kunnen je hierbij helpen hoor, en je hebt een primer nodig voor de chape alsook voor de tegels. Deze primer is niet dezelfde, dus kan je me de juiste oppervlaktes doorsturen van de chape alsook van de tegels? Dan helpen we je graag verder hoor, met vriendelijke groeten, Philip

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *