Kan een gietvloer of steentapijt alleen door een professionele firma’s geplaatst worden?

 

Kan een gietvloer of steentapijt alleen door een professionele firma geplaatst worden? 

Neen, en we gaan het je vertellen.  Wat leer je tijdens de workshop gietvloeren en steentapijt?

Wel, tijdens de workshop, leer ik je kwazie alles, echt alles van het vak om een gietvloer of steentapijt met succes zelf te plaatsen.  

Of het nu een gietvloer op basis is van epoxy, PU, afgewerkt met een matte of glanzende topcoat.

U zal zelf in staat zijn deze op een professionele manier te plaatsen en af te werken.

Ervaring en opleiding.

Zelf heb ik meer dan 20 jaar persoonlijke ervaring met het plaatsen van gietvloeren en steentapijt, en zal er dan ook voor zorgen dat u deze met succes kan plaatsen.  Velen zijn u reeds voor gegaan en met groot succes.  Ook kan u bij uw plaatsing steeds rekenen op onze steun als u die nodig heeft, en het doel, de motivatie is dat u succes uw eigen gietvloer of steentapijt plaatst.  Dit is tevens dan ook onze beste reclame om onze zaak te kunnen laten groeien.

Producten voor uw plaatsing.

Zelf maken we onze eigen producten in huis klaar, de gietvloeren alsook primer en schraaplagen.  De steentjes van het steentapijt en marmer van de marmertapijten, zijn volledig eigen import vanuit het buitenland, dus u heeft een hoog kwalitatief product aan een zeer scherpe prijs.

Vragen?

Heb je vragen, wil je meer informatie, wil je inschrijven of producten aankopen, stuur ons dan een mail op info@pimpuwvloer.com of bel 0476/624.634.

met oprechte groeten,

philip

Vele “Doe-het-zelvers” hebben met succes en soms nog beter dan een professionele firma hun eigen gietvloer geplaatst.  Wat je zelf doet, dat doe je beter!!!

Philip

face